خرید دستگاه اتوکلاو پزشکی

خرید دستگاه اتوکلاو پزشکی


دستگاه اتوکلاو از گرمای آب تحت فشار بهره می گیرد و محیط کشت، مواد و تجهیزات پزشکی را استریل می نماید. این فرآیند در بین پزشکان به فرآیند سترون سازی نیز معروف است. در طی فرآیند سترون سازی هر گونه آثاری از میکروارگانیسم ها از جمله میکروب ها، باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و انگل ها از بین می روند و در نهایت محیطی عاری از آلودگی ایجاد خواهد شد.


خرید دستگاه اتوکلاو پزشکی برای پزشکانی که در مطب خود اقدامات زیبایی انجام می دهند، دندانپزشکان، جراحان و داروسازها بسیار حیاتی می باشد. از این دستگاه در بیمارستان ها و مراکز تخصصی پزشکی استفاده می شود. عاری سازی مواد، تجهیزات و محیط از هر نوع آلودگی، لازمه انجام اقدامات پزشکی، دندانپزشکی و زیبایی روی افراد است. بدین شکل می توان از انتقال بیماری ها و اشاعه آلودگی ها جلوگیری نمود. شما می توانید برای خرید دستگاه اتوکلاو از مجموعه GMED با کارشناسان مجموعه تماس حاصل نمایید.



کاربرد های دستگاه اتوکلاو پزشکی


دستگاه اتوکلاو در آزمایشگاه های بالینی، آزمایشگاه های تحقیقاتی، مطب های دندانپزشکی و مراکزی که خدمات زیبایی چون تتو و پیرسینگ ارائه می دهند، استفاده می شود. این دستگاه یک محفظه بسته می باشد و دمای داخلی آن برای استریل کردن تجهیزات و مواد بسیار بالاست. نمی توان گفت تنها کاربرد، اما کاربرد اصلی دستگاه اتوکلاو، کشتن ویروس ها و باکتری ها از تجهیزات و لوازم پزشکی، آزمایشگاهی، دندانپزشکی و نمونه گیری می باشد. دستگاه اتوکلاو به منظور سترون سازی تجهیزات، سترون سازی مواد، سترون ساز ظروف کشت، لوله های آزمایش، سترون سازی تجهیزات یکبار مصرف و یا حتی تجهیزات چند بار مصرفی که به خون یا مدفوع انسان و حیوان آلوده است استفاده می شود.


بسیار مهم است قبل از دور ریختن ضایعات پزشکی، این مواد اتوکلاو شوند. چنانچه قرار باشد هر نوع ضایعات پزشکی بدون زدوده شدن از پاتوژن ها، سلول های انسانی، حیوانی و گیاهی همچون خون و مدفوع وارد سیستم فاضلاب شود فاجعه عظیمی به بار خواهد آمد و ممکن است منابع زیادی آلوده شود. بنابراین تمامی مواد عفونی باید جمع آوری و اتوکلاو شوند و سپس وارد سیستم فاضلاب گردند. پسماندهای پزشکی همچون پانسمان ها که دارای حجم زیادی از آلودگی و پاتوژن هستند نباید به طور مستقیم وارد سیستم فاضلاب شوند. این پسماندها در ابتدا باید از عوامل تهدیدزا عاری گردند یا به عبارتی توسط دستگاه اتوکلاو گندزدایی شوند و بعد وارد فاضلاب شوند.


 


دستگاه سنجش تراکم استخوان


علت پوکی استخوان می تواند عوامل وراثتی، استخوان بندی بدن، عوامل ژنتیکی، سطح هورمون های مختلف از جمله هورمون های جنسی و تیروئید، رژیم غذایی نادرست، استعمال دخانیات، مصرف بی رویه قند، سبک غلط زندگی و مصرف برخی داروها باشد. بنابراین اگر هر کدام ازاین موارد را در خود حس می کنید بی درنگ باید برای سنجش تراکم استخوان های خود به پزشک مراجعه کنید. چنانچه سابقه خانوادگی در این باره دارید، مدت زمان زیادی به استعمال دخانیات مشغول بوده اید، سبک زندگی غلطی داشته اید و یا داروهای خاصی را از سنین کم مصرف کرده اید در معرض پوکی استخوان قرار دارد.


دستگاه سنجش تراکم استخوان بهترین دستگاهی ست که می تواند به شما اطلاعات دقیقی در مورد وضعیت استخوان های بدن تان به ویژه در قسمت ستون فقرات، لگن، انگشتان دست و پا، بازوان، مفاصل، ساعد، مچ دست و پاشنه پا بدهد.


این دستگاه یا دانسیومتری به پزشکان کمک می کند تا میزان چگالی و تراکم استخوان های بدن را تعیین کنند. روش های مختلفی برای سنجش تراکم استخوان ها استفاده می شود لیکن متداول ترین روش برای این منظور DEXA می باشد. این واژه اختصاری مخفف Dual Energy X-ray Absorptiometry می باشد که در آن از اشعه ایکس استفاده می شود. بنابراین از دو منبع اشعه ایکس به سمت استخوان های مورد سنجش ساطع می شود . در طی این فرآیند مقداری از اشعه توسط استخوان جذب شده و مقداری از آن عبور می کند.


بدیهی ست که در اثر شدت داشتن پوکی استخوان در فرد مقدار اشعه ای که از استخوان عبور می کند بیشتر خواهد بود و چنانچه تراکم استخوان ها بالا باشد مقدار بیشتری از اشعه جذب خواهد شد. بعد از اینکه اشعه X از استخوان ها عبور کرد توسط یک دتکتور دریافت می شود و به یک سیستم کامپیوتری ارسال می گردد تا در آن جا مقیاس شدت اشعه به مقیاس تراکم تبدیل شود.


پزشکانی که تخصص شان در حوزه استخوان و مفاصل می باشد بی شک به این دستگاه در مطب خود احتیاج دارند. شما می توانید برای خرید دستگاه سنجش تراکم استخوان از مجموعه GMED با مشاورین و کارشناسان مجموعه تماس حاصل نمایید تا بهترین انتخاب را با توجه به نیازهای حوزه پزشکی تان داشته باشید.


کاربرد های دستگاه eeg   (نوار مغز)


دستگاه eeg نوار مغز همانطور که گفته شد فعالیت الکتریکی مغز را مورد پایش قرار می دهد و نتیجه را به پزشک گزارش می دهد. تحلیل این نتایج و داده ها به عهده پزشک می باشد. این دستگاه در اتاق جراحی، در اتاق بیماران ضربه مغزی شده و در اتاق های مخصوص دیگری در بیمارستان ها دیده می شود و وظیفه آن ترسیم امواجی ست که در مغز جریان دارد. از کاربردهای دستگاه نوار مغز می توان به موارد زیر اشاره کرد:



  • بررسی اختلالات تشنجی همچون صرع، گیجی و کاهش میزان هوشیاری

  • بررسی وضعیت تومورهای مغزی

  • تشخی بیماری های روانی و افسردگی

  • کاربرد به هنگام وارد شدن ضربه به سر

  • وجود اختلال در عملکرد مغز و اعصاب

  • وجود مشکلات حافظه

  • سکته مغزی

  • میگرن

  • آلزایمز

  • آبسه مغزی

  • جراحت در ناحیه سر

  • متورم شدن مغز

  • انسفالوپاتی؛ این بیماری ناشی از بیماری های شدید کبدی و کلیوی می باشد که ممکن است منجر به این بیماری شود

  • رنج بردن از اختلالات خواب

  • مصرف مواد مخدر و یا الکل و دخانیات

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *